Detta arbete

Även i helgen så har vi slitet. Rivet ett gammalt garage i Lillgoliden. Jag,Leia, Cissi och Oliver hade in ved. Måste säga att dessa barn är riktiga arbetsmyror. Leia och jag arbetade tillsammans och vi är ett fint team.

for hem tidigare med Cissi och barnen. var barnvakt medans Cissi var på kurs. Såjag och barna såg på Ice age 2 och grejade på. När dom skulle fara sa Leia att jag fick komma på henne kalas. Det är fina betyg ska ni veta. dessutom är hon ute i god tid eftersom hon fyller inte år försen i juni =)

Till andra Linnea och Manne


Sommar

Sakna sakna sommar.Jordvärme

Nu är det grävt, rullat, huggit och smutsat ner sig klart. Jordvärmen är nedgrävd och väntar "bara" på installation.
Vet! Skriver om sjukt tråkiga saker just nu, men ska förhoppningsvis bättra mig. Saken är den att just sånna här grejer kretsar mitt liv kring just nu. Till helgen så ska vi till Lillgoliden och riva ett gammalt garage. Inte likt Karin..., eller så är det "nya" Karin?


Bakning/Rosa bandet

Jag har bakat ikväll. Glasyren är smaksatt med pepparmynt. Tänkte också lite på rosa bandet när jag hade i röd karamellfärg i glasyren. Ganska goda om ni frågar mig.


För ett år sen

Var jag i Toronto, bodde på ett hostel som egentligen var ett äldreboende,  såg Niagarfallet och drack isvin. Det var 5 dagar kvar tills min söta syster Lena skulle komma och jag längtade efter henne. Precis som jag gör nu, saknar även söta syster Maria.Maria är ju tyvärr inte med på den här bilden, men nästa gång vi dra ut på äventyr kanske alla systrarna Svensson kan hänga på.

RSS 2.0