Fina Elmer och fina Julia


helg

Så himla skönt med helg. Jag och mina fina killar hänger i karbäcken och bara slappar. Hade stora planer att jag skulle måla skåp. Men min kropp tyckte att det var fint att sova, ta en promme och sen bara ta det lugnt i soffan. Det har varit en himla fin dag.

snart...

Nu är det inte länge kvar innan jag börjar jobba på Handelsbanken här i Villis. Känns väldigt spännande, men samtidigt lite otäckt. Man vet ju vad man har men inte vad man får. Men jag tror och hoppas på att det blir toppenbra! Känns skönt att slippa pendla, nu behöver jag bara gå över gatan!

Ser framemot april, då ska jag, Lena, Maria och mamsa fara till London! Bokade hotellet idag, så nu är det bara att kolla runt på allt kul vi kan göra! Lovely!

Jag och Jocke var till Kroatien i september, det var riktigt nice. Synd bara att kameran gick sönder andra dagen, så vi fick springa runt med en engångskamera!


Den berömda ladugården

Är nu ett minne blott.


Ingen synvilla!

Alltså bli inte alltför chockad nu, men det är sant det ni ser. Jag har uppdaterat!

Tänkte att jag ska bli bättre på det här, ser att det trots allt är några få stackare som hoppfullt hänger sig kvar.
Så det här är till er raringar!

Vi har just skaffat en ny dator så jag satt just och tittade på gamla bilder, verkligen kul! Så mycket fina bilder!

Tänkte att vi kunde titta på några!

Väldigt blandade bilder, men det här är några av bilderna som gör mig glad. Sen så är ju en blogg utan bilder ganska tråkig att kolla!

Sen så blir jag väldigt sugen på en Elmer valp till. Titta så liten och söt han var. Fast han är ju i och för sig väldigt söt nu också!Nästa inlägg ska ni få se att den kända halvrivna ladugården nu är riven. Hur ska folk nu hitta till vår stuga och framförallt vad ska folk prata om? Spänningen är olidlig!


RSS 2.0