New York

Har varit uppe i Rockerfeller Center idag. Tuff utsickt!

Har shoppat, Lena har haft pa sig spenderarbyxorna!
Jag har kopt en jacka/kavaj och en present till en person. Imorrn fortsatter shoppingen! Har gjort de mesta turistiga sakerna nu!

Kommentarer
Postat av: Emma

En present, man kaka det hade du inte behövt=)

Men jag ser sannerligen fram emot den...

KRAM Kakidooo

2008-10-20 @ 12:50:10
Postat av: Ellet

Tja kaka! ja träffade din mamma på ica idag. Då kom ja på igen att ja saknar dig. Sen kom ja på att ja sakna Frida oxå. jag verka va ledig varje fredag om dom behöver hundvakt :)

2008-10-20 @ 19:12:53
Postat av: Elina

Hej hej vännen!

ÅÅÅ vad skönt att vara borta och bara göra massa roliga saker... skulle vilja vara med dig ett tag och njuta oxå! Här är de bara kalt och regnigt, men vi överlever!

Hoppas allt är bra och sköt om dig! Många kramar/ Elina

2008-10-22 @ 08:32:27
Postat av: annaand

Hej bruden! Jag grämer mig över att dollarn går upp i pris, du vet det ekonomiska tänket framför allt. F*n du skulle ha skaffat dig ett valutakonto i dollar och shoppat på dig dollar innan du for... Nå pengar är väl till för att rulla, sinar det får du väl gulla med Jocke att han sätter in mer... (Jag antar att jocke läser den här bloggen också, he he he) Livet går sin gilla gång, jag funderar på att shoppa en ny bil, det betyder lån och lån ger mig ångest..vi får se om jag får bjuda dig på en provtur när du kommer hem igen... JÄTTEKRAM!

2008-10-22 @ 10:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0