Helgen

Vilket underbart väder det har varit i helgen! Funderade starkt på att bada efter att vi hade satt plant. Men trots att tåsjön såg frestande ut så motstod jag efter Jockes blick när jag föreslog det. Han är så förnuftig Joakim. Väldans fin.
Plantsättningen gick i varje fall bra. Vi satte bara 6 lådor. Jocke sa att jag inte ska skulle sikta in mig på en karriär inom plantsättning. Tur att jag inte har några sånna planer.
Karbäcken är underbart!

Imorn ska jag till tandläkaren och laga ett början till hål som nu har hittat sin identitet som ett rikigt hål.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se ett avsnitt av The Hills.

Är förresten i Hoting, har ätit en rikgtig god söndagsmiddag och umgåts med mina fina föräldrar.


Mardröm!

Jag drömmde att jag opererade min näsa. Den blev jätteful. Jag grät och grät. När jag vaknade var jag tvungen att känna på näsan att den var som vbanligt.

Jag gjorde förresten en riktigt dum grej igår. När jag skulle parkera så skrapade jag bakdörren mot stolpen. Kändes så himla onödigt eftersom jag har parkerat där miljontals gånger! Men aja, inte så mycket att göra åt nu.

Vi ska sätta plant i helgen. Bara jag och Jocke och lite planter. Alltså inga enorma mängder.

Kurs

Alltför länge sen jag skrev. Är i Umeå nu på kurs. Sista träffen för företagskursen. Mycket intressant, trots att man inte kan ta till sig allt riktigt. Måste jobba med det i verkligheten för att förstå det bättre.
Jag, Linnea och 2 till skippade middagen för lite shopping istället. Köpte skitsnygga skor!

I Helgen var vi i Sundsvall på dop för mitt kusinbarn Alma. Var mycket treviligt. På söndan så hann vi ju självklart med Ikea. Shoppade en bokhylla till, utestolar och en massa småplock.

Träffade även söta Ingela. Hon är en sån fin vän och hon gör mig glad. Det är så fint med vår vänskap, vi behöver inte prata speciellt ofta. När vi ses så är allt precis som när vi pratade sist. Det är så med de flesta av mina vänner och det är det jag tycker är äkta vänskap. Självklartskulle jag vilja ses oftare, helst bo på samma ställe. Men när det inte går så är det skönt att veta vart man har varandra ändå.

Söta Emma! Jag hade tänkt att ringa dig ikväll, men det blir inte alltid som planerat. men jag ringer dig nån dag i veckan! 

.

Första helgen i Vilhelmina sedan i februari. Känns faktiskt ganska konstigt.
Har jobbat idag, var som konstigt medtanke på att jag inte har jobbat helg sedan jag jobbade på Brismark.
När jag kom hem så var vi bjuden på kalas. Oliver hade kalas. Vi åt smörgåstårta och valig tårta. Men jag skippade tårtan för jag hade ätit tårta och godis på banken.

Har bakat formfranska ikväll, så vi har fikat lite och så har vi ju till frukosten imorrn. Är så less på bröd som man köper på affärn. Bakar mycket hellre själv. Usch för köpebröd.




Elmer är så jäkla trött efter att ha busat med Ix i flera, flera timmar.

Trött

Är såå trött. Ska nog vila en stund i soffan innan jag fortsätter i soffan framför Betty och desperata.  
Jocke gjorde middag idag, stekta abborrar med stek rödlök och potatis. Väldigt gott!
Under tiden så bakade jag chokladknäcksnittar. mmmm! Skulle ha varit lite plattare, men dom duger helt klart!


Vovvar

Så, nu har vi varit på vår första hundkurs. Mycket intressant. Nästa kurs är på onsdag och då ska vi vara utomhus. Ikväll var det bara information.

Vi for ner på garaget efteråt och tränade lite. Elmis är så duktig så! 

Köpte Aftonbladet med New York guiden idag. Jag bir så jäkla sugen på att fara dit! Älska New York!

 

Helgen

Är hemma efter en helg i Karbäcken. Vi har fixt klart vinbärsbuskarna, 3 blev 2 då en av dom var praktisk taget död. Så vi drog loss rötter, latstade och körde bort. Så nu är det så fint så. Får se om det blir några bär!



Gjorde en jordgubbspaj med limekräm i lördags. Receptet var från "Sommarens söta". Jag är inte jätteförtjust i jordgubbar  men den var helt okej. Jocke tyckte iaf att den var god och han tycker inte så mycket om sötsaker.
Blev lite jordgubbar över så jag tror att jag ska försöka mig på att göra lite sylt.

Ska planera lite mat inför veckan. Jag avskyr att komma hem och inte veta vad vi ska äta.

Två systrar och hängmattor

Jag skulle vilja ha en hängmatta. Det ser som så skönt ut att ligga där. Men saken är den. Jag tror att jag skulle börja må illa. Jag bli åksjuk av minsta lilla. Ibland när jag kör bil blir jag åksjuk. Då är det illa. Så jag tror inte att det skulle vara så skönt att ligga där. Dessutom så vet jag inte vartr jag skulle hänga den.


Jag är förresten lycklig! Jag har köpt "Sommarens söta" av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman. Jag älskar deras böcker! Jag har alla! Nu ska det till att bakas!





Frida



Hon är så fin.

soligt

Så jäkla härligt väder! Vill bara vara ute. Vet inte vad som har tagit åt mig, är ju inte en sån utemänniska i vanliga fall. Men det rättar nog till sig snart!

Jag och Elmer hängde lite med Cissi, Leia, Oliver och Ix ikväll. Vovvarna busade, barnen cyklade och jag och Cissi pratade. Tog sen en långprommis med Elmer. Har faktiskt gått 8412 steg idag.

Här är förresten en länk till en intervju med mamsa.

Mamsa

Jag och Elmer har tagit en långpromme. Jocke har farit. tråk. Men han ska bara vara borta den här veckan sen ska han jobba hemma.

Min mamma far till Japan på onsdag. Hon är bjuden av ett äldrekooperativ som har startat upp där som blev inspererad av Brismarksgården. Hur tufft är inte det? Värsta mamma!

Helgen

Gud så skön helgen har varit! Underbart väder, perfekt sällskap och god mat!

   
Elmer bar med fotbollen mest hela dagarna.

   
Gjorde iordning en av vinbärsbuskarna som har fått leva sina egna liv i några år.

   
Fick ett fint kakfat av Maria, självklart med kakor! Julia hittade en hatt och jag gjorde glasstårta.

   
Nere vid sjön. Elmer älskar snö kan vi klart konstatera.


Jag älskar verkligen att vara i Karbäcken. Skulle helt klart kunna bo där! Så om Jocke bara säger att det är ok för han så flyttar vi!

RSS 2.0