Trevlig valborg!

Nu är jag i Hoting .Ska bara vara social med min far sedan handla och köra vidare till Karbäcken, Känns så jäkla skönt att fara dit. Nubörjar Karbäcken perioden! Underbart!

Konstiga sovställen

Elmer har för första gången sovit utanför vårt sovrum inatt. Var har han sovit? Av alla 4 rum han hade att välja på, så valde han toaletten. han tycker väldigt mycket om mattan. Det här måste ju helt klart komma från Jocke sida 

Vår

Nu är det verkligen vår. Jag har fått ta fram cykeln!

Den ska alltså fraktas till Villis, där den antagligen kommer att längta hem till Hoting. Men jag ska föröska att få den hemmastad i Villis.

Godis

Det märks att Elmer är min hund.Varje gång han hör att vi rör vid frolicpåsen kommer han springande.  Precis som mig och en godispåse!

hahahahaha

Är det bara jag som nästan dog av skratt när Filip och Fredrik var utklädda till transvestiter och den lilla japanska mannen stötte på Fredrik. Jag dog en smula.

Slut

Nu är skotersäsongen över. Riktigt dåligt skoterföre, men vi tog oss ner på tjärnen och dom andra fiskade medans jag solade lite. Grillade på lördagkväll och såg på Robinson. Har somnat jäkligt tidigt hela helgen och kommer nog att göra det ikväll med. Hade tänkt att skriva mer, men Jocke och faktureringen kallar.


Fredag

Fredag! Underbart! Jocke är hemma och det är helg!

Har packat och väntar bara på att Joakim ska komma hem. Då blir det tacobuffe på Stenmans och sen drar vi upp till Lillgoliden. Får se om det blir skoterkörning, känns tveksamt men man vet ju aldrig.

Bakade ciabatta igår, blev jäkligt gott. Har nästan träningsvärk i armarna för jag var tvungen att arbeta degen så länge för att den skulle bli helt perfekt. Till efterrätt imorgon ska jag göra bananpj.  Har aldrig prrövat det, så det blir spännande. Ska nog göra bröd som får jäsa över natten ikväll. Ni som var med på midsommar vet vilket jag menar. Något av det godaste som finns är nog nybakt bröd. Skulle inte kunna gå på nån diet som utesluter bröd. Såna dieter är dumheter!


Trevlig helg! 


.

Har just bakat white chocolate chip ginger cookies. Så nu blir det en kaka och champange/grädd te framför Greyes.

Helgen kommer att spenderas i Lillgoliden. Skönt att fara dit ändå även om jag var inställd på hemma.

Snart börjar helgerna med Karbäcken. Underbart!


.

Jagär galet sugen på att baka. Jag är verkligen inne i en sån period nu! Bakade källarfranska, foccaci och äppelkaka förra veckan. Längtar tills imorrn kväll för då ska jag baka nått. tror att det blir nått bröd och kanske nått sött till torsdagsfika.

Har inte varit hemma i lägenheten nån helg sen slutet av februari. Tror att vi ska vara det i helgen och det känns så skönt. Fast blir det fint väder och om det fortfarande är bra före! så blir det nog Lillgoliden i helgen också! Det är inte så illa det heller!


jobbig natt

I natt är en sån natt som jag har vaknat flera gånger. Satt mig upp och fått för mig att klockan har slutat funkat. Drömt en massa konstiga drömmar har jag också. Allt detta grundar sig i att jag är rädd att försova mig. Men nu är jag vaken och ska strax äta frukost.


Dagen

Så nu har jag lärt mig en hel massa idag. men det känns att jag klev upp tidigt och åkte bil i flera timmar innan kursen. Blev som slöare. Vi fick inte jättefräscha rum den här gången. odammat och Linnea har småflugor på sitt rum. Usch.

Middag kl 19, slappar nog tills dess.

Måndag morgon

Uppe med tuppen, sitter och väntar på attl Linnea O ska komma. Soligt och fint ute. 

Ha en toppen dag! 


.

Lika snabbt som vanligt går helgerna. Vi har som vanligt kört skoter och i helgen var det verkligen kanon före. Toppen! Får se om det här var sista helgen eller om det blir mer skoterkörning nästa helg.

Är i Hoting nu, ska på kurs till Umeå imorrn.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sova. Ska fara kl 7 imorrn. 

Underbara helg

Nu är  det helg igen, vi drar till Lillgoliden. Blir nog sista helgen för skoterkörning för den här säsongen.
Har nästan packat klart, väntar bara på att Jocke ska fakturera klart. Då blir det tacobuffe på krogen

Jocke har förresten 2 hela framtänder nu. Ser bra ut, han ser inte längre ut som en bråkstake.

Trevlig helg!

Nu

Nu är mina karlar hemma!


Snart

Snart kommer Jocke och Elmer hem. Elmer har varit med Maud och K-O i Lillgoliden, han har som haft påsklov.
Har varit himla konstigt i veckan när jag inte har behövt gå ut innan man går och lägger sig och att inte ha en glad morgontrött Elmer på morgonen. Ska bli skönt att ha Jocke och Elmer hemma.

Håller just på att baka källarfranska. Tror att dom blir ganska så små. Men då får man äta fler istället!


New Orleans

Apropå USA. Här kommer bilder från New Orleans.

   
Hus, voodoo och en kyrkogård

   
Någon har visst glömt sin hatt.


   

Typiska hus i New Orleans. 
   

Den döda prästen från min galna dag och hans lilla hus.

   

Hurricanes, jag, Pernille och en galen Bush brud från Kentucky. Var väldigt faschinerad av den här toaletten den kvällen. Man tryckte på knappen och det kom fram ny plast. Kanske jag är helt borta, men jag hade aldrig sett en sån toalett tidigare!

New Orleans är helt klart värt ett besök.

Mmmm

Blev så grymt sugen på en club sandwich idag, så det fick bli det till middag. Åt ganska ofta det när jag var i USA.

Club Sandwich á la Karin

2 rostade franskor                                       
Smör
Majonäs
Sallad
Tomat
Gurka
Rödlök
Grillad kyckling
Bacon

Mycket gott!

Tänk vad pannkaka kan betyda!

När jag kom hem idag och öppnade kylskåpet så såg jag pannkakor. Jocke hade stekt pannkakor till mig och lämnat en lapp. Små kärlekstecken är värt mycket! Nu har jag matlåda imorrn!

Han är helt jäkla underbar!


Morgon

Älskar min dator! mest när jag är i Hoting för här har pappa trådlöst nätverk. underbart! Ska fixa det hemma också! strax på väg till jobbet, känner mmig lite trött och seg, men väl på plats så brukar jag vakna till riktigt! 
Ha en trevlig dag!

 

Hoting

Har just gått en promme med Frida. Vägarna är bara och man hade helt klart fått ta fram cykeln nu. Minns ni känslan av att få ta fram cykeln? Hur man tjatade om att få ta fram den och till slut äntligen få ta fram den! Underbart!
Tänkte på en grej medans vi gick pizzeriarundan, jag har minnen från i princip alla gator i Hoting. Det här är verkligen hemma. Så mina vänner, när flyttar vi tillbaka?

Påskhelgen

Hemma i Hoting efter att ha varit i Lillgoliden sen i onsdagskväll. Har verkligen varit jättehärligt.
Skärtorsdagen spenderades en del av dagen i soffan framför House säsong 3, lite skoterkörning, besök av en påskkärring och årets första grillning.
På långfredan bar det av till Järsvsjön för fisketävling och skotertävling. Maud vann fisketävlingen och Jocke kom trea i sin klass på skotertävlingen. 
Lördan innebär Sadija fisketävling (ingen aning om hur det stavs, chansar bara!). Gick skit att köra dit, körde fast 6 ggr inom loppet av typ 10 minuter. vill påpeka att vi inte körde led. Fick köra Jockes skoter istället och då gick det mycket bättre. fick några småfiskar och vann en timer. På kvällen for vi till Norrvikoch hälsade på Liljas som hade gjort en isbar! Väldigt trevligt!

Har förretsten brännt mig i ansiktet. Fast inte så mycket som för några år sen då hela mitt ansikte svällde upp så att jag inte hade några höjdskillnader i ansiktet fast i och för sig så har jag ju inte så stor näsa så det behövs ju inte svällas så mycket!

Kunigunda

Kunigunda är ett av de konstigaste namn jag någonsin hört talas om (förutom Halleluja). Det låter som att man skulle ha stavat fel på nått eller råkat sätta ihop några ord. Har ni någonsin hört Kunigunda förut? Eller vilket är det konstigaste namn ni hr hört?


Perfekt

Jag fick vänta en vecka på Jockes present och det var det värt. I torsdags fick jag en bärbar dator. Ni vet en sån där liten som man kan ha i väskan. Alldeles, alldeles underbar. Så nu sitter jag hemma i Hoting i soffan och ser på Poirot. perfekt!

Elmer har fått följa med på banken idag. Han var så snäll så. Nu irriterar han bara Frida genom att finnas till. Hon är inte så förtjust i honom.

Helgen var toppen, trots dåligt väder. På fredagen så snöade det, så vi låg inne och såg på House som Jocke fick av mig i present. På onsdagkväll eller fredag så drar vi till Lillis igen. blir skönt!


Åtta år

Jag är så jäkla dålig på att blogga just nu. Finns så mycket annat att göra.

På fredag har jag och Jocke varit ihop i 8 år. Fattar ni! I 8 år! Så jäkla underbart!


RSS 2.0